Bröllop


Att planera sitt bröllop är fantastiskt roligt men kan också vara stressigt och tidskrävande. Vissa kanske vet hur de vill ha sitt bröllop men om man aldrig har planerat ett bröllop förut kan det vara svårt att veta hur man gör. Andra kanske vet hur de ska lägga upp planeringen men tycker att det är svårt att hitta sin stil och designa sitt bröllop. Oavsett utmaning finns vi här för att hjälpa er. 

Konsultation

 

Tjänsten för dig som vill planera ditt eget bröllop, men behöver lite hjälp på vägen. Under bröllopskonsultationen får ni alla verktyg för att smidigt kunna planera ert drömbröllop.

Koordinering


Vi lägger upp planeringen tillsammans och ni bestämmer själva vad ni vill ha hjälp med inför den stora dagen. Kanske behöver ni hjälp att hitta leverantörer, lägga upp en tidsplan eller skapa en bröllopsdesign. Vi kan även hjälpa er med koordinering under själva bröllopsdagen.

Fullplanering


Låt oss planera och skapa ett oförglömligt bröllop som är unikt och personligt, medan ni får slappna av och njuta!

Event & Konferenser


Vi skapar både stora och små event, projekt och konferenser. Vi finns här för er som letar efter en personlig och erfaren samarbetspartner för bokning av konferenser och event. Hos oss är den personliga relationen viktig och genom att lära känna våra kunders individuella krav, behov och önskemål skapar vi förutsättningar för minnesvärda upplevelser. Vi älskar det perfekta eventet, låt oss skapa det tillsammans.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now